The Power of Batu permata - Healing 101

The Power of Batu permata - Healing 101

Dari Rhinestones untuk batu permata Ruby ini menjadi pudar terbaru Bling! Semua orang suka untuk berkilau dan bersinar memberi kuasa dan keyakinan dalam cincin sosial anda! Ingat berlian pertama anda pernah meletakkan mata pada? Ingat bagaimana perut anda dibalik dan wajah anda bercahaya hanya untuk melihat ia ... apabila anda meletakkannya di atas leher anda, anda berasa lebih yakin ... khas ... dan gembira hanya untuk memilikinya bersinar kepada anda!

Malah ketika itu anda tahu mereka istimewa! Pengedar barang-barang yang baik tahu bahawa mereka khas juga! Sekarang batu permata adalah lebih berharga maka sebelum ... ya alternatif doktor penyembuhan dan beberapa doktor perubatan moden melihat batu permata dalam cahaya yang baru! Mereka mencari lebih banyak bukti membuktikan bahawa batu permata mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan! Jadi tiada alasan lagi untuk membeli kalung yang cantik atau gelang yang anda lihat pada barang kemas mewah memaparkan minggu lepas. Sebab sempurna sudah berbaring di pangkuan anda!

Peminat fesyen Ramai yang meliputi Bling seluruh cara jangka, Bling adalah menyerang ruang tamu di mana-mana dan kini mereka lebih kemudian kenyataan fesyen mereka adalah satu kejayaan perubatan. Walaupun mereka hanya kini mempunyai tujuan perubatan di sini mereka telah menyembuhkan banyak selama berabad-abad!

Doktor Perubatan Alternatif, akupuntur, dan pengamal kesihatan pelengkap telah belajar bahawa terapi batu permata adalah ubat dikenali yang sah! Bahawa keping indah kita mengagumi kerap kini mempunyai nilai tambah! Dikenali sebagai ubat tenaga ia adalah rawatan yang di pinggir pemotongan perubatan moden! Walaupun ramai doktor perubatan moden masih orang ragu-ragu semakin pernah bosan dengan ubat-ubatan dan terapi yang tidak bekerja dan mempunyai kesan sampingan yang berbahaya! Apa kesan sampingan ... glamor! Memang terdapat ramai atlet profesional menggunakan kaedah batu permata ia meningkatkan permainan dan penyembuhan mereka!

Seperti:

Atlet Glenn Christiansen- Olimpik ini pemegang rekod dari Sweden; telah menyatakan bahawa beliau mengesyorkan Green Tourmaline kalung kepada atlet lain. Beliau juga menyatakan bahawa kalung itu memberikan dia kekuatan dan membantu dia pulih lebih cepat daripada latihan beliau!

Permata telah dikenali untuk membantu atlet yang berada di dalam sukan seperti:

Kolam
Menunggang basikal
Tri-Atlet
Dan walaupun pelari maraton
Permata juga membantu pelakon-pelakon seperti Uma Thurman, Halley Barry, dan juga pelakon televisyen Bonnie Hunt yang mengatakan dilaporkan bahawa "berasa lebih tenang" apabila dia memakai ibu kalung mutiara. Walaupun kebanyakan dari kita tidak shinning di atas permaidani merah ... kita boleh berasa begitu dengan terapi batu permata.

Terapi batu permata menjadi lebih dan lebih biasa. Terdapat beberapa yang merasa emosi, rohani, dan penyembuhan fizikal. Buku Pengarang Michael Katz "Batu Permata Tenaga Perubatan" jelas dengan lebih mendalam bagaimana sambungan daripada medan tenaga manusia yang dilaksanakan oleh tenaga batu permata mengeluarkan dan dengan itu bukan sahaja penyembuhan medan tenaga terganggu tetapi mengubahnya!

Pada masa ini ramai doktor dan pengamal perubatan alternatif yang menyedari betapa berkesan terapi permata yang boleh berada di beberapa tempat yang perubatan konvensional sekarang tidak bekerja. Akhirnya keputusan untuk menggunakan terapi batu permata adalah terpulang kepada anda, ia pasti mengubah pandangan mengenai perubatan alternatif di abad ini!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar