Jus Cherry Gout Relief - A Secret Terkenal Yang Anda tak mampu untuk Terlepas!

Jus Cherry Gout Relief - A Secret Terkenal Yang Anda tak mampu untuk Terlepas!

Apabila tahap asid urik naik dalam aliran darah anda, anda merasa sakit gout. Ia memberi kesan kepada sendi dan pada masa yang boleh menjadi sangat menyakitkan. Cherry melegakan jus gout amat berkesan sebagai ceri dikenali untuk menurunkan tahap asid urik dan apabila tahap asid urik yang turun kesakitan akan reda dan sendi anda akan berasa lebih bebas berbanding sebelum ini. Ini adalah satu ubatan usia tua untuk gout dan minum dengan kerap boleh mengurangkan peluang kesakitan. Terdapat berjuta-juta yang mengalami gout atau arthritis yang boleh menyebabkan kesakitan yang teruk. Terdapat beberapa sebatian ceri daripada yang boleh melegakan kesakitan gout dan beberapa bentuk artritis.

Untuk memerangi gout anda perlu menukar tabiat pemakanan anda, tetapi manfaat daripada ceri adalah sangat besar. Kajian ke atas gout yang dijalankan oleh University of California mendedahkan pengambilan jus ceri setiap hari dibawa turun tahap asid urik oleh kira-kira 15% di kalangan wanita. Untuk kajian dan penyelidikan, wanita diberi ceri segar, tetapi kedua-dua ceri dan ceri kering jus diketahui mempunyai tahap yang sama kesan dalam melegakan kesakitan gout.

Pelepasan yang ceri menyediakan disebabkan oleh kehadiran antosianin yang menurunkan tahap asid urik. Bukan sahaja jus ceri melegakan kesakitan gout, ia juga boleh menurunkan risiko serangan jantung dan strok. Semua jenis ceri diketahui memberikan kelegaan daripada gout. Ia adalah disyorkan bahawa anda sama ada mengambil dua sudu jus ceri tart menumpukan perhatian tiap-tiap hari atau beberapa hidangan ceri segar atau kering.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar