Asid Reflux - Adakah Anda Buat Mana-mana Kesilapan Heartburn apabila anda keluar untuk makan?

Asid Reflux - Adakah Anda Buat Mana-mana Kesilapan Heartburn apabila anda keluar untuk makan?

Refluks asid adalah gangguan yang dialami oleh berjuta-juta orang. Jika anda pernah mengalami refluks asid anda tahu bagaimana ia boleh merosakkan malam jika tidak besar di luar untuk makan malam dengan rakan-rakan. Oleh itu, mari kita lihat pada 3 kesilapan pedih ulu hati orang membuat, dan kemudian apa yang akan menjadi lebih baik dan bukannya.

Kesilapan # 1 - membuat pilihan yang salah dari menu. Jika anda telah mengalami refluks asid pada masa lalu anda mungkin telah ditentukan yang makanan tertentu mendapatkan orang-orang jus mengalir lebih daripada makanan lain. Hanya kerana orang lain di meja mendapat yang jalapenos disumbat, anda tidak perlu untuk mengikut jejak.

Sebaliknya - Pilih sesuatu yang lebih rendah pada skala yang pedas dan tidak membuat masalah besar mengenainya. Tiada siapa yang tahu bahawa anda cuba untuk mengekalkan refluks asid anda di cek.

Kesilapan # 2 - Pemadanan minuman teman anda untuk minum. Terdapat kajian yang bercanggah tetapi sesetengah percaya bahawa alkohol menyumbang kepada refluks asid dengan melonggarkan sfinkter esophageal yang lebih rendah (bahagian badan yang menutup off esofagus dari perut) supaya ia menjadi malas dan membolehkan kandungan kembali.

Sebaliknya - Pastikan semua orang di meja itu juga mempunyai air supaya anda tidak menonjol, maka ganti meminum air dengan minum bir anda, anggur atau minuman lain. Yang akan membuat minuman anda tahan lebih lama dan air akan membantu mencairkan kesan alkohol.

Kesilapan # 3 - Makan seperti ini akan menjadi pemakanan yang terakhir. Ia begitu mudah untuk mata kita untuk menjadi lebih besar daripada perut kita apabila makan di restoran yang besar. Anda bermula dengan roti sedap dengan minyak zaitun dan pesto, kemudian datang pembuka selera dan pada masa makan datang, anda mungkin tidak lapar dan benar-benar menjadi sempurna. Tetapi kita terus makan juga.

Sebaliknya - Jika anda perlu makan roti, ambil satu dan lulus bakul untuk seberang meja dan menjadikan karya yang terakhir sehingga makan masanya. Kebanyakan orang tidak semestinya mahu memerintahkan pembuka selera, tetapi berfikir demi bahawa mereka harus untuk semua orang lain. Biarkan mereka dari buku itu dengan mengulas bagaimana murah hati entrees adalah atau hanya memerintahkan satu pembuka selera dan berkongsi. Apabila hidangan utama datang, makan separuh daripadanya, mempunyai perbualan beberapa, minum air lebih dan jika anda benar-benar masih lapar anda boleh makan yang lain. Jika tidak meminta keselamatan kepada-go.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar