An ADHD Remedy Asli Itu Bekerja For Me

An ADHD Remedy Asli Itu Bekerja For Me

Jika anda menghadapi dilema mempunyai anak didiagnosis dengan ADHD, anda tidak perlu menelan diri anda pada kesengsaraan anda. Terdapat ramai orang yang boleh membuktikan kepada ubat semulajadi ADHD yang boleh membantu anda meringankan melalui masalah anda melalui masa. Saya telah mengalami senario ini, mempunyai orang yang dikasihi dengan gangguan itu.

Dan hanya untuk memberitahu anda, yang tambang ADHD ubat semulajadi lebih baik daripada pil amphetamine seperti orang-orang seperti Adderall. Sudah tentu, apabila berhadapan dengan masalah ini, naluri anda adalah untuk mencari apa-apa, apa-apa jenis penyelesaian yang akan membawa cahaya kepada masalah ini.

Perkara pertama yang anda mesti pastikan tentang adalah bahawa ia memang ADHD yang tersayang satu mengalami. Sebelum pergi ke doktor, yang anda lihat tanda-tanda daripada anak anda atau sesiapa yang anda mengesyaki telah mendapat gangguan?

1. Mereka sentiasa mahu mempunyai perhatian dan perhatian semua orang semata-mata kepada mereka. Jika mereka tidak akan mendapat apa yang mereka mahu, mereka akan mengambil jalan keluar dengan tantrums atau menyakiti orang hanya supaya mereka boleh membuat mereka mengikuti.

2. Mereka adalah berpilih-pilih dan mudah tersinggung. Ini mungkin disebabkan oleh kekurangan tidur kerana mereka tidak boleh mendapatkan cukup ini kerana keadaan mereka berada.

3. Mereka sering mengambil jalan ke hari bermimpi. Mereka lebih suka bermula pada tugas-tugas daripada cuba untuk menyelesaikan apa yang mereka telah bermula. Oleh itu, mereka tidak pernah apa jua yang dilakukan.

Jika anda sudah pasti bahawa anda mempunyai seseorang yang mempunyai ADHD, satu perkara yang bekerja untuk saya yang boleh saya cadangkan anda memohon untuk kekasih anda, adalah bahawa anda membuat mereka mengikuti peraturan diet yang ketat. Beri mereka makanan yang sihat yang bebas daripada bahan pengawet, pemanis dan perasa tiruan. Ini, bagi saya, adalah ubat semulajadi ADHD terbaik.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar